Äitienpäivä Salo 2020

Tervetuloa Äitienpäivänä 2020 tunnelmalliseen Villa Topuliin Salon Kruusilaan!

Villa Topuli sijaitsee Kruusilassa vain lyhyen ajomatkan päässä Salosta Turku-Helsinki mooottoritien varrella.

Kattaukset:

klo 11.00-12.30

klo 13.00-14.30

klo 15.00-16.30

Vain pöytävarauksella. Saavuthan ajoissa ennen pöytävarauksesi alkua ja varaat aikaa parkkeeraukseen.
Hinta 42e.  Lapset 1-12v 1e/ikävuosi.

Tässä julkaisemme menun lähempänä ajankohtaa.

L-laktoositon, VL-vähälaktoosinen, M-maidoton, G-gluteeniton. Tarkemmat tiedot allergeeneista ja ainesosista saa pyydettäessä henkilökunnalta. Pidätämme oikeuden muutoksiin ruokalistalla.

*Lapsille oma herkkupöytä! Lapsille on käytössä neljä söyttötuolia ja potta. Piha-alueella on lapsille puuhaa ja tekemistä. Huomioithan, että lapset ovat omien aikuisten vastuulla myös piha-alueella.

*Tila ei ole esteetön, sillä vanhan hirsitalon oviaukoissa on kynnykset, eikä meillä valitettavasti ole inva-wc:tä. Taloon on kuitenkin invaliuska pääovella.

Äitienpäivä 2020 Villa Topulissa

 

Pöytävaraukset: villatopuli@laaksosetoy.fi tai Kirsi Orpana p.044-0275644

Varaa pöytäsi ajoissa puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmoita varauksessasi henkilömäärä, toive lastenistuinten määrästä,  mihin kattaukseen tulette sekä puhelinnumerosi mahdollisia muutoksia varten. Mikäli teet varauksen sähköpostitse, varaus on vahvistettu, kun saat vastauksen viestiisi, odotathan vahvistusta. Jos vahvistusviestiä ei tule kahden vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä uudelleen, varmistaaksesi varauksen.

Varaukset 1.5.2020 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

#villatopuli  #kruusila #salo #äitienpäivä2019 #äitienpäivälounas #äitienpäivä #salo #äitienpäiväsalo #äitienpäivälounassalo