Häät ja juhlat

Elämäsi juhlat Villa Topulissa Salossa

Kuva: Sander Vill

Villa Topuli, häätila ja juhlapaikka

Villa Topuli on tunnelmallinen hääjuhlapaikka. Juhlatila Villa Topuli sijaitsee Salon Kruusilassa keskellä kaunista maaseutua vain kivenheiton päässä kaupungista hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Villa Topuli huokuu vanhanajan tunnelmaa ja tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhliisi kauniissa maalaismiljöössä.

Kaikkiaan vieraita mahtuu Villa Topuliin 120 istuvaan illalliseen. Pääsaliin mahtuu noin 70-80 vierasta ja lisätilaa löytyy pikkusaleista ja lasiverannalta, jotka ovat kaikki yhteydessä toisiinsa.

Päärakennuksen lisäksi pihapiiristä sijaitsee piha-sauna, jonka yhteyteen saa vuokrattua paljun.

Villa Topulin pihapiirissä on riihi-kappeli, joka soveltuu pienimuotoisiin vihkitilaisuuksiin. Vihkiminen onnistuu myös pihapiirissä tai monissa lähialueen kirkoista.

Villa Topulista löytyy majoitustiloja, joten hääpari voi halutessaan viettää hääyönsä tunnelmallisessa hää-aitassa. Päätalosta löytyy majoitustiloja myös muille häävieraille. Saat kauttamme myös tarjouksen Salon keskusta-alueen hotelleihin.

Villa topulilla on myös oma ranta läheisen Pernjärven rannalla.

Hinnasto

Juhlatilaisuuksista maksetaan tilavuokra, joka sisältää juhlatilojen lisäksi suunnittelun (1-2 tapaamiskertaa), tilojen järjestelyn, siivouksen, pöytien kattamisen, servietit, kynttilät, pöytäliinat, kaikki tarvittavat astiat ja henkilökunnan paikalle koko juhlan ajaksi.

Päivän tilavuokra juhlissa (1.5.-30.9.2019) on 1200€. Muina aikoina tilavuokra on 900€.

Juhlatila on käytettävissä klo 01.00 asti, ellei toisin sovita.

Juhlapaketti: Tilavuokra 1400e (1.5.-30.9.2019). Sisältää juhlapäivän lisäksi 3h ns. koristelu- ja valmisteluaikaa juhlia edeltävänä päivänä. Tilojen oltava tyhjät juhlien jälkeisenä päivänä klo12.00 mennessä.

Vuokraamme tilaa myös tuntiveloituksella minimiaika 3h yht. 350 €, lisätunti 100 €. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin lisäkorvaus +40e/h.

(Ei koske 1.5.-30.9. välisiä lauantaipäiviä, tällöin käytössä pääsääntöisesti vain kokopäivävuokra.)

Mahdollisuus myös piha- ja rantasaunan vuokraukseen. Saunavuokra muun tilaisuuden yhteydessä alk.100e.

Majoitus juhlien yhteydessä sisältäen lakanat ja buffetaamiaisen 60€/hlö.

Emme vuokraa tilaa ilman Villa Topulin omaa pitopalvelua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin tilaus- ja toimitusehdoissa sekä hinnastoissa.

Ehdot ja lisätietoja

Tilojen varaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Perimme varausmaksuna 50% tilavuokrasta, jonka maksettuanne kyseinen päivä on sitovasti varattu teille. Summa hyvitetään lopullisessa laskussa. Tilaisuuden peruuntuessa emme hyvitä varausmaksua. Mikäli tilaisuus perutaan myöhemmin kuin 4kk ennen tilaisuutta veloitamme 50% arvioidusta kokonaiskustannuksesta. Mikäli tilaisuus perutaan myöhemmin kuin 2kk ennen tilaisuutta veloitamme 100% hinnasta. Jokainen tapaus harkitaan erikseen tilannekohtaisesti riippuen juhlien ajankohdasta (huippusesonki vs. talvisesonki).

Laskutamme tilaisuudesta henkilömäärän mukaan, joka on vahvistettu vähintään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Tähän mennessä toivomme saavamme myös tiedot mahdollisista erityisruokavalioista, jotka tulee huomioida.

Henkilömäärän pienentyessä laskutamme ennalta ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Henkilömäärän kasvaessa laskutamme todellisen henkilömäärän mukaan.

Kaikki hintamme sisältävät voimassaolevan ALV:n.

Tilojen varaaja vastaa kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Tilavuokraan sisältyvä loppusiivous sisältää ns. normaaliksi katsottavan siivouksen. Asiakas toimittaa itse juhlissa syntyneet jätteet (kuten pöytäkoristeet/kilpailuvälineet/jäte joka ei synny pitopalvelun toimesta sekä tyhjät virvoitus- ja alkoholipullot ja tölkit pois juhlapaikalta, ellei tästä erikseen sovita pitopalvelun kanssa.

Pihalla on erillinen katos tupakoitsijoille, jossa tupakointi on sallittu.

Lapsille löytyy vaipanvaihtoalusta, potta, 2 syöttötuolia, leikkikaluja sisältä ja ulkona piha-alueella runsaasti aktiviteetteja. Yöpymistä varten saatavilla myös vauvojen matkasänky. Vanhemmat/huoltajat ovat vastuussa lapsista Villa Topulin alueella. Älä jätä lapsia ilman valvontaa leikkialueella tai muualla.

Pidätämme oikeuden muutoksiin tilaus- ja toimitusehdoissa sekä hinnastoissa.

Ruokailu

Oma osaava pitopalvelumme huolehtii ruokatarjoiluista. Tässä linkki pitopalvelun menuihin: Villa Topuli menut 2018-2019

Teemme menukokonaisuuksia myös asiakkaan toiveitten mukaan. Pyydä tarjous ruokailusta tilaisuuteesi sähköpostitse.

Lisätarjoilijat esim. baarimikko, arkisin ja lauantaisin 40e/h ja sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 80e/h.

Lapsille ruuan hinnasta alennus; alle 1v. 0e, 1-10 v. -50%.

 

Kuva Sander Vill

Tilat

Villa Topulin muuntautuvat tilat sopivat sekä pienimuotoisiin että isompiin hääjuhliin. Pääsaliin mahtuu noin 70-80 vierasta ja kaikkiaan tiloihin mahtuu istuvaan illalliseen noin 120 vierasta. Kesäaikaan myös kuisti on käytössä ja sinne saadaan tarvittaessa lisää istumapaikkoja.

Ruokasali on toisessa päässä taloa erillisessä tilassa, joten buffetpöytä ei vie tilaa juhlasalista.

Tässä erimerkki pöytäjärjestyksestä juhlasalissa:

Villa Topulissa on käytössä piano. Tilaa löytyy myös bändille sekä tanssille.

Majoitus, hääpari ja häävieraat

Majoistustiloja löytyy sekä päärakennuksesta että aitasta. Aitassa on romanttinen aittakamari, joka on erityisesti hääpareille tarkoitettu huone. Majoittujille on tarjolla myös aamiaista.

Vihkiminen

Villa Topulin lähialueilla on useita vihkikirkkoja. Lisätietoja alueen kirkoista löydät Salon Seurakunnan sivuilta: www.salonseurakunta.fi

Kiikala kirkko Villa Topuli Pitoapvelu Juhlatila Juhlapaikka Salo

Villa Topulin piha-alueella sijaitsee vanhaan riihen kunnostettu pieni kappeli, joka sopii myös vihkimiseen. Piha-alueella päätalon edessä olevan kallion päällä sijaitsevassa aitassa on myös katettu tila, jossa vihkiminen voidaan suorittaa ulkona.

Kuva: Sander Vill

 

Liikenneyhteydet ja parkkipaikat

Villa Topuli sijaitsee keskellä maaseutua, mutta vain kivenheiton päässä Salosta. Kalkkilantielle on oma moottoritien liittymä. Parkkitilaa on piha-alueella kaikille juhlavieraille. Tarvittaessa autolla pääsee ajamaan myös aivan pääoven eteen. Pääovella on myös invaluiska. Hoidamme asiakkaan halutessa myös taksi- tai bussikuljetuksen asiakkaan puolesta juhlapaikalle ja/tai juhlapaikalta.

Salosta moottoritie E18:
Aja E18/1 tietä Salosta n.17km Helsinkiin päin.
Käänny rampille Kruusila/Rekijoki liittymästä (17).
Käänny vasemmalle Kalkkilantie.
Aja suoraan n.800m, kunnes vasemmalla näet Villa Topulin.

Salosta valtatie 110:
Aja Salosta Helsinkiin päin n.18km.
Käänny Kruusila-kyltin kohdalta vasemmalle Kalkkilantielle.
Villa Topuli on ensimmäinen talo oikealla. Matka-aika on n.15min.

Helsingistä moottoritie E18:
Aja E18/1 tietä Helsingistä Saloon päin.
Käänny rampille Kruusila/Rekijoki liittymästä (17).
Käänny vasemmalle Kalkkilantie.
Aja suoraan n. 900m, kunnes vasemmalla näet Villa Topulin.

Villa Topuli Lähestymisohje

Lapsivieraat

Villa Topulissa on huomioitu lapsivieraat. Lapsille on piha-alueella paljon puuhaa mm.puumaja sekä puistossa hiekkalaatikko. Sisältä löytyy mm. vaipanvaihtoalusta, syöttötuoleja sekä leluja. Lapsille on myös oma alennettu hinta ruokailusta.

 

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juhlaanne sopiva kokonaisuus!

Villa Topuli
Kirsi Orpana
p.044-0275644
villatopuli@laaksosetoy.fi

Kalkkilantie 5
Kruusila, Salo
www.topuli.fi
www.facebook.com/villatopuli