Majoitus ja kurssit

Villa Topulissa voit järjestää myös yön yli kestäviä tilaisuuksia kuten kursseja, teema-päiviä ja retriittejä. Majoitustiloja on sekä päätalossa, että piha-aitassa.

Majoitusmahdollisuutemme on auki pääosin vuosittain vain kesäkauden 1.5. – 30.8. Talviaikaan tarjoamme majoitusta vain erillissopimuksella.

Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevat  majoitushuoneet ovat kaikki eri kokoisia. Yksi huoneista on kahden hengen huone. Wc ja suihku ovat yhteiskäytössä ja sijaitsevat samassa kerroksessa huoneiden välittömässä läheisyydessä. Majoittujille on käytössä myös puulämmitteinen pihasauna, jossa suihkut.

Majoittujille on yhteiskäytössä ruokailu- ja oleskelutila. Majoittujille on käytössä myös mikro, pieni jääkaappi sekä vedenkeittomahdollisuus. Topulin pääsali soveltuu mm. joogaan ja tilaan mahtuu noin 20 joogaajaa joogamattojen kanssa ja ohjaaja.

Päärakennukseen saamme majoittumaan maksimissaan 16-18 henkeä lisävuoteita käyttäen. Piha-aitassa on lisäksi kaksi huonetta. Aittaan mahtuu yhteensä 4-6 henkeä. Parhaiten tilat soveltuvat noin 20 hengen tilaisuuksiin.

Majoittujille on tarjolla aamupala, lounas, iltapäiväkahvi sekä päivällinen. Oma keittiömme huolehtii ruokatarjoilusta. Valmistamme tarvittaessa myös esimerkiksi vegaanista ruokaa.

Piha-alueelta löytyy mm.palloilukenttä ja riihikappeli jotka ovat käytettävissä. Topulin tontin rajalta alkaa kaunis luonnonsuojelualue ja omaan rantaan, jossa uimaranta ja tynnyrisauna on kävelymatka.

Majoituksen hintaan kuuluvat aina lakanat. Tarvittaessa vuokraamme myös pyyhkeitä.

Häävieraille on tarjolla majoitusta myös yhteistyökumppaneillamme. Lähistöllä, noin 5minuutin ajomatkan päässä, sijaitsevat Loma-laperlan mökit tarjoavat mökkimajoitusta paljulla. http://lomalaperla.weebly.com/
Häävieraat voivat majoittua myös keskustan hotelleissa. Asiakkaillemme on saatavilla oma majoitustarjous. http://astrumkeskus.fi/hotelli/ 

Villa Topuli kalliokukat Juhlatila Juhlapalvelu Pitopalvelu Salo

Pyydä tarjous tilaisuuteesi:
villatopuli@laaksosetoy.fi

Villa Topulilla on myös oma uimaranta läheisen Pernjärven rannalla. Rannalla on iso laituri ja pieni puulämmitteinen tynnyrisauna.

Villa Topulin piha-alueella on tunnelmallinen riihikappeli, joka on myös asiakkaiden käytössä.