Tilat

Villa Topuli

Tunnelmallinen
Juhla- ja kokouspaikka
Kalkkilantie 5 Kruusila, Salo

Järvien ympäröimä kaunis maalaismiljöö luo hyvät puitteet ikimuistoisille juhlille.
Villa Topuli sijaitsee vain kivenheiton päässä Salosta (18km), hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta (70km) ja Helsingistä (95km), 110-tien varrella, lähellä moottoritien liittymää.

Villa Topulissa voit järjestää häät, perhejuhlat, karonkkat, yritystilaisuudet, kokoukset, ristiäiset tai syntymäpäiväjuhlat. Osaava pito- ja juhlapalvelumme huolehtii juhlienne tarjoiluista.

-Tee varaus juhlillesi!

kirsi.orpana@laaksosetoy.fi

p.044-0275644/Kirsi

Villa Topuli

Villa Topulin tila sijaitsee Kruusilassa vanhassa Rasvalan kylässä, kauniissa maalaismaisemissa kahden järven; Hirsjärven ja Pernjärven välissä.
Villa Topulin osoite on Kalkkilantie 5, Kruusila. Se sijaitsee vain 18km Salon keskustasta Helsingin suuntaan, aivan 110-tien vieressä. Helsingistä ja Turusta  pääsee helposti sekä 110-tietä, että moottoritietä Villa Topuliin. Kalkkilantieltä on suora yhteys moottoritielle.

Villa Topuli on vanha hirsinen maalaistalo ja alueen ensimmäisiä kantatiloja. Ensimmäiset merkinnät Topulista löytyvät jo 1500-luvulta. Pääosa talosta on rakennettu 1800-luvulla ja viimeisin laajennusosa 1900-luvun alussa. Historia on edelleen läsnä, mutta tilat on kunnostettu nykypäivän vaatimustason mukaan. Villa Topulissa on esimerkiksi säilynyt useita tulisijoja, jotka ovat kaikki edelleen käytössä.
Juhannuskoivut sisäänkäynnillä Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu SaloVilla Topulin Pikkusalin takka Pitopalvelu Juhlatila Juhlapaikka Salo

Päärakennus

Päärakennuksessa on kaksi kerrosta. Alakerta koostuu keittiöstä, ruokasalista, juhlasalista ja pienistä saleista sekä aula- ja wc-tiloista.

Päärakennus Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu SaloKokoustila Villa Topuli Tykypäivä Juhlatila Pitoaplvelu Juhlapalvelu Salo

Villa Topuli sopii juhlapaikaksi aina pienistä tilaisuuksista isoihin 120 hengen juhliin saakka. Coctailtilaisuuksissa paikkoja löytyy vielä useammalle. Suurimmassa juhlasalissa on istumapaikkoja 70 hengelle. Villa Topulissa on ison juhlasalin lisäksi useampia pikkusaleja, jotka ovat tarvittaessa yhdisttetävissä yhdeksi kokonaisuudeksi. Tilat ovat muunneltavissa ja pöytämuodot voidaan totetuttaa asiakkaan toiveitten mukaan.

haaparin-poyta-juhlasalissahaakattaus-villa-topuli-salopuusydan

Tässä linkki pohjapiirrokseen: Villa Topuli pohjapiirros.

Eteinen Villa Topuli SaloVilla Topuli Juhlasali Juhlatila Pitopalvelu SaloVilla Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pikkusali Salo

Kesäaikaan käytössä on myös suuri kuisti.

Villa Topuli Kuisti Juhlapaikka Pitopalvelu SaloVilla Topuli Kuisti 2 Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu SaloVilla Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu Salo

Ruokailu

Villa Topulin oma juhla- ja pitopalvelu vastaa ruokapuolesta.
Hääkakku Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu Salo
Saatavilla on valmiita menukokonaisuuksia, tarvittaessa räätälöimme menun asiakkaan toiveitten pohjalta.

Kesäiset marjaisat kakut Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka SaloTalvi häät Villa Topuli Juhlasali alkuperäinen tulisija Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu SaloKaneliässät Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu Salo

Hoidamme myös koristelun ja loppusiivouksen. Villa Topulissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten voit tuoda omat juomat mukanasi. Juomia varten on talon kivijalassa erillinen juomakellari.
Villa Topuli Juhlapaikka Pitopalvelu Salo Cafe 68

Piha-alueet

Pihapiiri on suojaisa ja päätalo pihapiirin rakennuksineen luo hyvät puitteet erilaisten juhla- ja kokoustilaisuuksien järjestämiseen.

Aitta Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu SaloVilla Topuli Päärakennus ja aittaVilla Topuli Aitta, Kallio ja Grillipaikka

Monimuotoisesta ja kauniista pihapiiristä löytyy päätalon lisäksi muitakin rakennuksia. Kalliolla on grillipaikka, lipputanko ja oleskelualue. Pihalla on myös palloilukenttä, kiipeilytelineet ja trampoliini. Lapsivieraille on leluja ja tarvittaessa leikkihuone käytössä.

Aitta

Kallion päällä päätalon vieressä sijaitsee Aitta, joka on kesäaikaan mahdollista vuokrata majoituskäyttöön. Aitassa on neljä eri huonetta. Kaksi huoneista on ryhmämajoitustiloja ja kaksi pienempiä huoneita. Toinen pikkukamareista sopii esimerkiksi hääpareille yöpymiskäyttöön.

Aitta Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka

Saunat

Pihapiirissä on pihasauna. Sauna on puulämmitteinen ja siellä on suihkujen lisäksi myös pukuhuoneet.

Villa Topulilla on myös oma rantatontti viereisen Pernjärven rannalla.

Villa Topuli Ranta Pernjärvi Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu Tilaussauna Salo

Rannalta löytyy puulämmitteinen pieni sauna, isot laiturit ja hyvä hiekkaranta. Topulilla on omia soutuveneitä. Rantasaunaa ja veneitä vuokrataan myös erikseen. Matkaa rannalle Topulin pihasta on noin 700m.

Villa Topuli Pernjärvi ranta juhlapaikka Pitopalvelu SaloVilla Topuli ranta Pernjärvi auringonlasku

Riihi ja lähialueen kirkot

Villa Topulin pihalta lähtee polku pienelle tunnelmalliselle Riihikirkolle, joka on vanhan riihen yläkertaan kunnostettu tila. Riihikirkko soveltuu hyvin kesäaikaan esimerkiksi kastetilaisuuteen tai vihkimiseen. Lähimmät kirkot ovat Kiikalan kirkko (Kirkkotie 1), Suomusjärven kirkko (Karjalohjantie 161), Muurlan kirkko (Muurlantie 347) ja Salon keskustassa sijaitsevat Salon kirkko (Kirkkokatu 7) ja Uskelan kirkko (Sairaalantie 5).

Kiikala kirkko Villa Topuli Pitoapvelu Juhlatila Juhlapaikka Salo
Kuvassa Kiikalan kirkko

Muistomerkki ja luontopolku

Villa Topulin alueella on luontopolku, jonka varrella poiketaan tontin laidalla sijaitsevalla muistomerkillä.
Muistomerkki on Salon seudun reservinupseerien vuonna 1956 pystyttämä muistokivi sodissa 1939–1941 kaatuneille Topulin talon neljälle pojalle Martti, Vilho, Kauko ja Erkki Lehtiselle sekä talon vävylle Mauri Helkiölle.

Muistomerkki Villa Topuli Salo Kruusila

Varaukset: kirsi.orpana@laaksosetoy.fi tai p.044-0275644/Kirsi